HUMANITARNA ORGANIZACIJA DORA


Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb
tel:  385-1-5804-300
fax: 385-1-5804-333

dora@dora.hr

RAČUN

IBAN: HR2323600001101411967
SWIFT CODE:  ZABA HR 2X

OIB: 44808002816
MB: 0211788
Početna » Događanja 2008-2023 » Schauma i Konzum u akciji "Ne možemo pomoći svima, ali svatko može pomoći nekome! " pomažu DORU"

Schauma i Konzum u akciji "Ne možemo pomoći svima, ali svatko može pomoći nekome! " pomažu DORU"

 
05.rujna, kad se diljem svijeta obilježava International Day of Charity, udruga Dora, Schauma i Konzum predstavili su nastavak uspješne kampanje za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog stanja. Ovo je nastavak suradnje započete prošle godine, a s obzirom na gospodarsku situaciju te potres koji je ove godine pogodio Zagreb, ove godine vjeruju u još veći uspjeh. U akciji pomoći za udrugu Dora, tijekom rujna i listopada mogu sudjelovati sve koji žele dati svoj doprinos pod sloganom Ne možemo pomoći svima, ali svatko može pomoći nekome!

U razdoblju od 1. rujna do 31. listopada, kupovinom Schauma proizvoda u Konzum prodavaonicama, donirate jednu kunu za kupovinu osnovnih prehrambenih proizvoda obiteljima kojima je to najpotrebnije.

Ususret danu koji poziva na podršku i pomoć slabijima, zajedničkim snagama će svoj doprinos ovom plemenitom cilju dati organizatori akcije: Schauma i Konzum. „Danas više nego ikad trebamo upozoriti na potrebu podrške i pomoći svima kojima je pomoć potrebna. Jako smo ponosni na ovu suradnju koja je započela još prošle godine i kad smo imali priliku vidjeti koliko je svaka pomoć dobrodošla udruzi Dora koja kontinuirano vodi brigu o brojnim obiteljima, mladima i djeci. Trud i rad članova udruge je za svaku pohvalu, i njihovo plemenito djelovanje i nas je motiviralo na nastavak akcije i ove godine“, kazao je povodom predstavljanja akcije Ivan Mrazović, senior key account manager u Henkelu.

Akciji se s ponosom pridružio i trgovački lanac Konzum.

Humanitarna djelatnost udruge Dora počiva na velikom trudu brojnih volontera i članova udruge čiji je osnovni cilj pomoć mladima, nemoćnima i svima koji su u potrebi.

"DORIN „ most dobrote “ je čvršći i svakim danom se širi zahvaljujući brojnim donatorima i ljudima dobre volje i širokog srca koji sa velikom ljubavi i nesebičnosti pomažu brojnim volonterima Humanitarne organizacije DORA u zajedničkom dugoročnom pomaganju naših najmanjih i najranjivijih te svih onih koji trebaju našu potporu.  Samo dobrota, odgovornost i zajedništvo mogu nadjačati svako zlo i pošasti našeg društva pa i ovu trenutnu pandemiju virusa , teške posljedice nedavnog potresa i posljedično ranjivu ekonomiju i recesiju.
Stoga, DORA Vas poziva, svi naši dragi donatori i volonteri da zajedničkim dobročinstvom nadjačamo nepravedni porast siromaštva, naročito među djecom i mladima, starijim članovima društva i svima koji trebaju našu ljubav i pomoć." 
naglasila je predsjednica DORE, Jadranka Granić.


Pozivamo Vas da se kupnjom Schauma proizvoda uključite i pomognete ovu plemenitu akciju.



Kumstvo - Stipendiranje


"Dobročinstvo je jedino blago koje se povećava dijeljenjem".
Cesare Cantu